onsdag 26 juni 2013

Imprudence på ett nytt sätt

För några år sedan var Imprudence en populär viewer för många. Den passade byggare och klarade också att utan problem fungera i de flesta OpenSim-baserade världarna. Idag finns fortfarande Imprudence kvar och kan vara ett alternativ för den som kör Osgrid eller annan liknande värld men den är hopplöst omodern när det gäller Second Life. Men även om Imprudence har slutat att utvecklas så har inte Imprudence-gänget slutat att utveckla. Deras nya viewer heter Kokua och har funnits ute ett bra tag utan att bli så vanlig, många vet inte ens om att den existerar.



Kokua är en bra viewer för många olika världar, inklusive Second Life. den klara materials, har nya CHUI och är klar för SSB/A. Den har snabbinställning för draw distance och inbyggd AO plus en hel del andra finesser.

Den här viewern borde få en bättre chans, speciellt nu när Firestorm har problem, Dolphin verkar ha slutat att uppdatera, Linden Labs viewer saknar en del saker och när Niran bestämt sig för att börja om från början med den nya viewern Black Dragon.

Kokua finns för Windows och Linux och kan laddas ned här:
http://wiki.kokuaviewer.org/wiki/Kokua/Downloads

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar